PRIJZEN

Hieronder een aantal foto voorbeelden van de soorten uitlaten die we kunnen maken, zoals een dubbele RVS uitlaat of een RVS einddemper. Daarbij vind u de prijzen die wij hanteren voor bepaalde soorten uitlaten (voor onder die auto). Het prijsverschil tussen een enkel en dubbel sierstuk is 50,00 per stuk. Voor een prijsopgave voor een bepaalt soort uitlaat onder uw auto, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Wilt u kijken of er voor uw auto ook al een uitlaat is gemaakt en wat de mogelijkheden zijn, klik dan hier.DUBBELE RVS UITLAAT

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een dubbele RVS uitlaat met links en rechts een enkel sierstuk op maat gemaakt. Gemiddel kost deze RVS uitlaat voor een auto 700,00 inclusief einddemper, 2x enkel sierstuk en maakkosten.


RVS EINDDEMPER

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een RVS einddemper met een los sierstuk op maat gemaakt. Gemiddeld kost een RVS einddemper met een enkel sierstuk voor een auto 350,00 inclusief einddemper, enkel sierstuk en maakkosten.


RVS SIERSTUK

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een RVS sierstuk pas gemaakt op de bestaande einddemper. Gemiddeld kost een dubbel RVS sierstuk pas maken voor onder een auto 175,00 inclusief dubbel sierstuk en maakkosten.


RVS SIERSTUKKEN

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u twee RVS sierstukken pas gemaakt op de bestaande einddempers links en rechts. Gemiddeld kost het op maat maken van twee enkele RVS sierstukken voor onder een auto 250,00 inclusief 2x enkel sierstuk en maakkkosten.


COMPLEET RVS UITLAATSYSTEEM

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een compleet RVS uitlaatsysteem vanaf de katalysator met midden- en einddemper en een dubbel sierstuk op maat gemaakt. Gemiddeld kost deze RVS uitlaat voor onder een auto 800,00 inclusief midden- en einddemper, dubbel sierstuk en maakkosten.


COMPLEET RVS UITLAATSYSTEEM MET EINDSTUK DUBBEL

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een compleet RVS uitlaatsysteem vanaf de katalysator met een midden- en einddemper en het eindstuk dubbel, links en rechts een dubbel sierstuk. Gemiddeld kost deze RVS uitlaat voor onder een auto 1100,00 inclusief midden- en einddemper, 2x dubbel sierstuk en maakkosten.


TWEE RVS EINDDEMPERS

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u twee RVS einddempers, links en rechts met een enkel sierstuk op maat gemaakt. Gemiddeld kosten deze RVS einddempers voor onder een auto 750,00 inclusief 2x einddemper, 2x enkel sierstuk en maakkosten.

↑ naar boven


PM Performance, Uw specialist in RVS uitlaten!


© PM Performance 12-2008   |  Al onze prijzen zijn inclusief BTW   |  Afbeeldingen en prijzen zijn onder voorbehoud van type fouten