PRIJZEN

Hieronder een aantal foto voorbeelden van de soorten uitlaten die we kunnen maken, zoals een dubbele RVS uitlaat of een RVS einddemper. Daarbij vind u de prijzen die wij hanteren voor bepaalde soorten uitlaten. Het prijsverschil tussen een enkel en dubbel sierstuk is 50,00 per stuk. Voor een prijsopgave voor een bepaalt soort uitlaat onder uw auto, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Wilt u kijken of er voor uw auto ook al een uitlaat is gemaakt en wat de mogelijkheden zijn, klik dan hier.DUBBELE RVS UITLAAT

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een voorbeeld van een dubbele RVS uitlaat met links en rechts een enkel sierstuk op maat gemaakt. Gemiddeld kost zo'n RVS uitlaat 900,00 inclusief einddemper, 2x enkel sierstuk en maakkosten. De prijs kan verschillen per auto.


RVS EINDDEMPER

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een voorbeeld van een RVS einddemper met een sierstuk op maat gemaakt. Gemiddeld kost zo'n RVS einddemper 450,00 inclusief einddemper, enkel sierstuk en maakkosten. De prijs kan verschillen per auto.


RVS SIERSTUK

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een voorbeeld van een dubbel RVS sierstuk pas gemaakt op de bestaande einddemper. Gemiddeld kost zo'n RVS sierstuk 225,00 inclusief dubbel sierstuk en maakkosten. De prijs kan verschillen per auto.


RVS SIERSTUKKEN

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een voorbeeld van twee RVS sierstukken pas gemaakt links en rechts op de bestaande einddempers . Gemiddeld kosten deze twee enkele RVS sierstukken 350,00 inclusief 2x enkel sierstuk en maakkkosten. De prijs kan verschillen per auto.


COMPLEET RVS UITLAATSYSTEEM

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een voorbeeld van een compleet RVS uitlaatsysteem vanaf de katalysator met midden- en einddemper en een dubbel sierstuk op maat gemaakt. Gemiddeld kost zo'n RVS uitlaat 950,00 inclusief midden- en einddemper, dubbel sierstuk en maakkosten. De prijs kan verschillen per auto.


COMPLEET RVS UITLAATSYSTEEM MET EINDSTUK DUBBEL

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een voorbeeld van een compleet RVS uitlaatsysteem vanaf de katalysator met een midden- en einddemper en het eindstuk dubbel, links en rechts een dubbel sierstuk. Gemiddeld kost zo'n RVS uitlaat 1450,00 inclusief midden- en einddemper, 2x dubbel sierstuk en maakkosten. De prijs kan verschillen per auto.


TWEE RVS EINDDEMPERS

klik om te vergroten klik om te vergroten

Bovenstaand ziet u een voorbeeld van twee RVS einddempers, links en rechts met een enkel sierstuk op maat gemaakt. Gemiddeld kosten deze RVS einddempers 900,00 inclusief 2x einddemper, 2x enkel sierstuk en maakkosten. De prijs kan verschillen per auto.

↑ naar boven


PM Performance, Uw specialist in RVS uitlaten!


© PM Performance 12-2008   |  Al onze prijzen zijn inclusief BTW   |  Afbeeldingen en prijzen zijn onder voorbehoud van type fouten